Retki suolle -valokuvanäyttely Pasilan kirjastossa 1.-30.11.2023

Valokuvanäyttelyni ”Retki suolle” on esillä Helsingissä Pasilan kirjaston ensimmäisen kerroksen S-pointissa 1.-30.11.2023. Pidän näyttelyn avajaisissa 1.11. klo 18 kuvaesityksen, opastan soilla liikkumisen saloihin ja vinkkaan parhaita retkikohteita eri puolilta Suomea. Tervetuloa!

Kirjoitimme yhdessä Päivi Mattilan kanssa oppaan Retki suolle (SKS Kirjat 2023), jonka päätavoitteina oli tehdä soita tutummiksi ja poistaa tarpeettomia suopelkoja. Kirjassa esitellään 37 retkikohteeksi soveltuvaa suota ja opastetaan kattavasti suoretkille kaikkina vuodenaikoina – myös pitkospuiden ulkopuolelle. 

Kirjan esittely blogissa

Tämä valokuvanäyttely jatkaa kirjan sanoman välittämistä. Osa näyttelyn kuvista on otettu kirjaa varten tehdyillä lukuisilla suoretkillä, mutta osa on myös peräisin aiemmilta retkiltäni. Suot ovat olleet tärkeimpiä kuvausmaastojani jo lähes 15 vuoden ajan. Toivottavasti sinäkin kuulet suon kutsun.

Näyttely koostuu 12 erikokoisesta Fine Art printistä, jotka on pohjustettu alumiinikomposiittilevyille. Olen saanut näyttelyn kustannuksiin apurahaa Otto A. Malmin lahjoitusrahastolta. Lämmin kiitos rahastolle näyttelyn tukemisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *