Kuvapankki

Siirry kuvapankkiin: Luonnonvalo.kuvat.fi

Kuvapankki sisältää tuhansia laadukkaita valokuvia Suomen maisemista ja luonnosta – ja vähän naapurimaistakin. Kaikkien kuvien originaalitiedostot ovat myynnissä, mutta kuvia voi toki katsella ilman ostamista.

Kuvat on jaoteltu kansioihin aiheen ja osittain alueen mukaan. Parhaiten löydät haluamasi kuvan hakutoiminnolla (suurennuslasi-kuvake oikeassa yläreunassa).  Hakusana voi olla esimerkiksi kuvan aihe, vuodenaika tai paikka. Hakusanoja voi käyttää useita pilkulla erotettuna.

Kuvien koko ja tekninen laatu vaihtelevat käytetyn kaluston ja rajauksen voimakkuuden mukaan. Kaikki kuvat riittävät laadultaan verkkosivuille tai pienikokoisiin printteihin, mutta jos suunnittelet isoja printtejä, kannattaa tarkistaa resoluutio kuvan tiedoista.

Voit ostaa kuvien originaalitiedostoja suoraan sivuston kautta. Kaikkien kuvien hinta on 60 € (sis alv. 24 %). Hintaan sisältyy kertajulkaisuoikeus yhdessä mediassa, kuten lehdessä, kirjassa, verkkosivustolla tai esitteessä.  Tarkemmat lisenssiehdot alla. Saat ostamiesi kuvien originaalitiedostot heti maksun jälkeen ladattaviksi.

Voit ostaa kuvia myös laajemmilla julkaisuoikeuksilla ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai kuvapankista löytyvällä lomakkeella. Tällöin hinta on käyttötarkoituksesta riippuen 80-200 euroa. Isommissa tilauksissa voidaan antaa paljousalennusta.

Sähköpostiosoite: teemu.saloriutta@gmail.com

Lisenssiehdot

Kuvapankkisivuston luonnonvalo.kuvat.fi kautta ostettuja kuvia saa käyttää seuraavin ehdoin:

  • Ostajalle syntyy kertajulkaisuoikeus ostettuihin kuviin. Kertajulkaisuoikeudella ostetut valokuvat saa julkaista yhden kerran, esimerkiksi yhdellä verkkosivulla, kirjassa, lehdessä tai esitteessä. Lisäksi kertajulkaisuoikeuteen sisältyy oikeus julkaista valokuvat saman lehtiartikkelin printti- ja digiversiossa.
  • Kertajulkaisuoikeus on voimassa ikuisesti, eli esimerkiksi verkkosivulle ostettua kuvaa saa käyttää kyseisellä verkkosivustolla koko sivuston elinkaaren ajan.
  • Jos kuvat ostetaan yksityiseen käyttöön, niistä saa valmistaa omaan käyttöön rajoittamattoman määrän tuotteita, esimerkiksi kuvatauluja. Julkaisuoikeuteen ei sisälly edelleenluovutusoikeutta, joten kuvasta valmistettuja tuotteita ei saa myydä kolmansille osapuolille.