Info

Olen 31-vuotias maanmittausalan diplomi-insinööri, sivutoiminen valokuvausyrittäjä, erämaavaeltaja, bloggaaja, luonto- ja avaruustoimittaja, pyöräilijä ja pienen tytön isä.

 Luontokuvaus on ollut ylivoimaisesti tärkein harrastukseni jo vuodesta 2006 alkaen. Vuosien saatossa kamerani eteen on päätynyt kaikkea pienimmistä hyönteisistä suurimpiin nisäkkäisiin. Viimeiset kahdeksan vuotta painopiste on ollut maisemakuvauksessa: etenkin yöllisten maisemien taltiointi on erottamaton osa elämääni. Aktiivisen retkeilyharrastuksen myötä kamera on kulkenut mukanani ympäri Suomen. Kuvapankistani löytyy laaja kokoelma kuvia erityisesti Lapista, Saaristomereltä sekä kotikonnuiltani pääkaupunkiseudulta.

Vuonna 2018 kuvaustoimintani muuttui ammattimaisemmaksi, kun perustin oman yrityksen. Teemu Saloriutta Tmi:n kautta myyn valokuviani ja tarjoan kuvauspalveluita. Lisäksi olen toiminut lasten luontolehti Siepon sekä Tähdet ja avaruus -lehden vakituisena avustajana. Olen aina avoin uusille, mielenkiintoisille projekteille, joissa voin hyödyntää osaamistani valokuvauksen, luonnonharrastuksen tai kirjoittamisen parissa.

Yhteydenotot

teemu.saloriutta@gmail.com

tai

tekstiviesti / WhatsApp 050 324 7786

Pyrin reagoimaan noin vuorokauden kuluessa sähköposteihin, tekstiviesteihin ja WhatsApp-viesteihin. Puheluihin en valitettavasti pysty vastaamaan.

Teemu Saloriutta Tmi
y-tunnus: 2882699-8

Tietosuojaseloste