Info

Olen 30-vuotias maanmittausalan diplomi-insinööri, sivutoiminen valokuvausyrittäjä, erämaavaeltaja, bloggaaja, luonto- ja avaruustoimittaja, pyöräilijä, puutalohipsteri ja oman elämäni tee-se-itse-mies.

 Luontokuvaus on ollut ylivoimaisesti tärkein harrastukseni jo vuodesta 2006 alkaen. Vuosien saatossa kamerani eteen on päätynyt kaikkea pienimmistä hyönteisistä suurimpiin nisäkkäisiin. Viimeiset seitsemän vuotta painopiste on ollut maisemakuvauksessa: etenkin yöllisten maisemien taltiointi on erottamaton osa elämääni. Aktiivisen retkeilyharrastuksen myötä kamera on kulkenut mukanani ympäri Suomen. Kuvapankistani löytyy laaja kokoelma kuvia erityisesti Lapista, Saaristomereltä sekä kotikonnuiltani pääkaupunkiseudulta.

Vuonna 2018 kuvaustoimintani muuttui ammattimaisemmaksi, kun perustin oman yrityksen. Teemu Saloriutta Tmi:n kautta myyn valokuviani ja tarjoan kuvauspalveluita. Lisäksi olen toiminut lasten luontolehti Siepon sekä Tähdet ja avaruus -lehden vakituisena avustajana. Olen aina avoin uusille, mielenkiintoisille projekteille, joissa voin hyödyntää osaamistani valokuvauksen, luonnonharrastuksen tai kirjoittamisen parissa.

Yhteydenotot

teemu.saloriutta@gmail.com

tai

tekstiviesti / WhatsApp 050 324 7786

Pyrin reagoimaan saman päivän aikana sähköposteihin, tekstiviesteihin ja WhatsApp-viesteihin. Puheluihin en valitettavasti pysty vastaamaan.

Teemu Saloriutta Tmi
y-tunnus: 2882699-8