Palvelut

Tällä sivulla on listattu esimerkkejä tarjoamistani palveluista ja niiden hinnoista. Voit myös kysyä muunlaisesta yhteistyöstä. Olen aina avoin uusille, mielenkiintoisille projekteille, joissa voin hyödyntää osaamistani valokuvauksen, luonnonharrastuksen ja kirjoittamisen parissa. Hinnat ja palveluiden sisältö ovat räätälöitävissä asiakkaan kanssa. Kaikki sivulla esitetyt hintaesimerkit sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Yhteydenotot

teemu.saloriutta@gmail.com

tai

tekstiviesti / WhatsApp 050 324 7786

Pyrin reagoimaan vuorokauden kuluessa sähköposteihin, tekstiviesteihin ja WhatsApp-viesteihin. Puheluihin en valitettavasti pysty vastaamaan.

Valokuvauspalvelut

Olen erikoistunut maisemien, luonnon ja retkeilyaiheiden kuvaamiseen. Myös monenlaiset muut, ulkona tapahtuvat kuvaukset ovat kuitenkin mahdollisia.

Kuvauspalvelut ovat käytettävissä pääsääntöisesti viikonloppuisin Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella, mutta varsinkin pidempiaikaiset projektit voidaan toteuttaa hyvinkin laajalla alueella.

Tuotekuvaukset miljöössä

Kuvaan esimerkiksi retkeilyyn, pyöräilyyn ja muihin outdoor-lajeihin liittyviä tuotteita oikeassa käyttöympäristössä.

Hintaesimerkki: Perushintaan 120 € sisältyy tunti kuvausaikaa sekä käsitellyt, digitaaliset kuvatiedostot JPG-muodossa. Toimitettavien kuvien määrä on vähintään 15 kpl. Lisätunnit 60 €/h. Matkakulut sopimuksen mukaan.

Markkinointikuvat matkailualan toimijoille

Kuvapankki sisältää paljon matkailumarkkinointiin soveltuvaa materiaalia, mutta teen myös räätälöityjä kuvauksia matkailualan yrityksille, kunnille ja muille toimijoille. Voit myös pyytää kokoamaan arkistoistani tiettyä aihetta koskevia kuvia pakettihintaan.

Kuva-aiheet voivat vaihdella maisemista vauhdikkaisiin aktiviteetteihin. Olen kuvannut asiakkaille esimerkiksi Tentsile-majoitteita, majakoita, rautateitä ja sisävesien kanavia.

Hintaesimerkki: Lähtökohtaisesti urakkapalkkio. Kuvausprojekti voi kestää jopa useita kuukausia, jos mukaan halutaan kuvamateriaalia kaikilta vuodenajoilta. Toteutuneet projektit, joihin on sisältynyt 3-10 kuvauspäivää ja 50-200 toimitettua kuvaa, ovat maksaneet matkakuluista ja aiheiden haastavuudesta riippuen 2000-5000 €.

Retket ja koulutukset

Valokuvaus- ja luontoretket

Olen toiminut oppaana kymmenillä luontoretkillä parin tunnin päiväretkistä viikon kestäviin erämaavaelluksiin. Arki-iltoina ja viikonloppuisin olen käytettävissä retkioppaaksi esimerkiksi yhdistyksille tai muille vastaaville ryhmille. Retket voivat ajoittua mihin vuodenaikaan tahansa. Retkillä voidaan keskittyä valokuvaukseen tai muuhun luonnon tarkkailuun asiakkaan toiveiden mukaan. Lajiryhmistä pystyn parhaiten opastamaan lintuja ja päiväperhosia.

Hinta: noin 3 tunnin retkelle 120 € + matkakulut (eli esim. 12 osallistujalta 10 € / henki)

Valokuvaus- ja luonnonharrastuskurssit

Vedän mielelläni esimerkiksi viikonlopun mittaisia valokuvaus- tai luonnonharrastuskursseja. Tarvitsen yhteistyökumppaniksi yrityksen, joka täyttää uuden matkapakettilain vaatimukset. Yhdistysten järjestämillä kursseilla voin toimia laillisesti vetäjänä, mikäli kurssi on suunnattu vain yhdistyksen jäsenille. Suoraan oman toiminimeni kautta en voi lain vaatimuksista johtuen toistaiseksi järjestää kursseja, joihin kuuluu majoitus.

Hintaesimerkki: Palkkio viikonlopun kurssista noin 400 € + matkakulut.

Luennot ja lyhyet koulutukset

Olen arki-iltaisin käytettävissä luennoimaan luontokuvauksesta tai retkeilystä. Myös 2-3 tunnin koulutukset ovat mahdollisia. Näitä on mahdollista järjestää myös etänä.

Hintaesimerkki: Max kahden tunnin luento tai koulutus 100 € + matkakulut. Pienimuotoisissa ei-kaupallisissa tilaisuuksissa, kuten yhdistysten jäsenilloissa, olen pitänyt kuvaesityksiä myös pelkkiä matkakuluja vastaan.

Kirjoitustyöt

Blogiyhteistyö

Blogillani on 300-400 päivittäistä lukijaa ja suosituimpia kirjoituksia on luettu yli 20 000 kertaa. Luetuimpia ovat retkeily- ja valokuvausvarusteista kertovat tekstit. Olen avoin ideoille blogiyhteistyöstä, kuten tuotearvosteluista sopivaa korvausta vastaan. Noudatan aina blogimarkkinointia koskevia sääntöjä, eli kaupallisesta yhteistyöstä tulee kertoa asianmukaisesti.

Lehtiartikkelit

Teen freelance-toimittajan töitä aiheinani mm. luonto, luontokuvaus, retkeily ja tähtiharrastus. Tällä hetkellä avustan vakituisesti lasten luontolehti Sieppoa ja aiemmin olen kirjoittanut säännöllisesti mm. Tähdet ja avaruus -lehteen. Jos osaamisalueeseeni liittyvä lehtesi tarvitsee uusia avustajia, olen käytettävissä.

Kuvapankki

Kuvapankistani osoitteesta Luonnonvalo.kuvat.fi voit ostaa laadukkaita maisema- ja eläinkuvia Suomesta ja lähialueilta. Erityisen paljon kuvia on monista kansallispuistoista ja Lapin erämaista sekä pääkaupunkiseudun luonnosta.

Lue lisää kuvapankista

Siirry kuvapankkiin