Palvelut

Tällä sivulla on listattu esimerkkejä tarjoamistani palveluista ja niiden hinnoista. Voit myös kysyä muunlaisesta yhteistyöstä. Olen aina avoin uusille, mielenkiintoisille projekteille, joissa voin hyödyntää osaamistani valokuvauksen, luonnonharrastuksen ja kirjoittamisen parissa. Hinnat ja palveluiden sisältö ovat räätälöitävissä asiakkaan kanssa. Kaikki sivulla esitetyt hintaesimerkit sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Yhteydenotot

teemu.saloriutta@gmail.com

tai

tekstiviesti / WhatsApp 050 324 7786

Pyrin reagoimaan saman päivän aikana sähköposteihin, tekstiviesteihin ja WhatsApp-viesteihin. Puheluihin en valitettavasti pysty vastaamaan.

Valokuvauspalvelut

Kuvauspalvelut ovat käytettävissä pääsääntöisesti viikonloppuisin Uudenmaan alueella. Matkakulut sisältyvät hintoihin Järvenpään, Keravan ja Tuusulan alueella. Alueen ulkopuolisista kilometreistä veloitetaan 0,30 €/km.

Tuotekuvaukset miljöössä

Kuvaan esimerkiksi retkeilyyn, pyöräilyyn ja muihin outdoor-lajeihin liittyviä tuotteita oikeassa käyttöympäristössä. Helpoiten kuvaukset järjestyvät Uudenmaan maastoissa, mutta esimerkiksi vaellusvarusteiden kuvaaminen Lapin tunturimaisemissa voi onnistua hyvissä ajoin sopimalla. Matkakuluja ei veloiteta, jos voin yhdistää kuvaukset matkaan, jonka teen muutenkin.

Hintaesimerkki: Perushintaan 120 € sisältyy 60 minuuttia kuvausaikaa sekä käsitellyt, digitaaliset kuvatiedostot JPG-muodossa. Toimitettavien kuvien määrä on vähintään 15 kpl. Lisätunnit 60 €/h.

Markkinointikuvat matkailualan toimijoille

Kuvapankki sisältää paljon matkailumarkkinointiin soveltuvaa materiaalia, mutta teen myös räätälöityjä kuvauksia matkailualan yrityksille, kunnille ja muille toimijoille. Kuva-aiheet voivat vaihdella maisemista vauhdikkaisiin aktiviteetteihin.

Hintaesimerkki: Lähtökohtaisesti urakkapalkkio. Kuvausprojekti voi kestää jopa useita kuukausia, jos mukaan halutaan kuvamateriaalia kaikilta vuodenajoilta. Palkkio voidaan määrittää kuvauksiin käytetyn ajan tai kuvamäärän mukaan. Esimerkiksi kolme n. 8 tunnin kuvauspäivää sisältävä projekti, josta toimitettiin n. 40 kuvaa, maksoi matkakuluineen 950 €.

Retket ja koulutukset

Valokuvaus- ja luontoretket

Olen toiminut oppaana kymmenillä luontoretkillä parin tunnin päiväretkistä viikon kestäviin erämaavaelluksiin. Arki-iltoina ja viikonloppuisin olen käytettävissä retkioppaaksi esimerkiksi yhdistyksille tai muille vastaaville ryhmille. Retket voivat ajoittua mihin vuodenaikaan tahansa. Retkillä voidaan keskittyä valokuvaukseen tai muuhun luonnon tarkkailuun asiakkaan toiveiden mukaan. Lajiryhmistä pystyn parhaiten opastamaan lintuja ja päiväperhosia.

Hinta: noin 3 tunnin retkelle 120 € + matkakulut (eli esim. 12 osallistujalta 10 € / henki)

Valokuvaus- ja luonnonharrastuskurssit

Vedän mielelläni esimerkiksi viikonlopun mittaisia valokuvaus- tai luonnonharrastuskursseja. Tarvitsen yhteistyökumppaniksi yrityksen, joka täyttää uuden matkapakettilain vaatimukset. Yhdistysten järjestämillä kursseilla voin toimia laillisesti vetäjänä, mikäli kurssi on suunnattu vain yhdistyksen jäsenille. Suoraan oman toiminimeni kautta en voi lain vaatimuksista johtuen toistaiseksi järjestää kursseja, joihin kuuluu majoitus.

Hintaesimerkki: Palkkio viikonlopun kurssista noin 400 € + matkakulut

Luennot ja lyhyet koulutukset

Olen arki-iltaisin käytettävissä luennoimaan luontokuvauksesta tai retkeilystä. Myös 2-3 tunnin koulutukset ovat mahdollisia.

Hintaesimerkki: Max kahden tunnin luento tai koulutus 100 € + matkakulut. Ei-kaupallisiin tilaisuuksiin voin tulla pitämään kuvaesityksen myös ilman palkkiota.

Kirjoitustyöt

Blogiyhteistyö

Blogillani on 300-400 päivittäistä lukijaa ja suosituimpia kirjoituksia on luettu yli 20 000 kertaa. Luetuimpia ovat retkeily- ja valokuvausvarusteista kertovat tekstit. Olen avoin ideoille blogiyhteistyöstä, kuten tuotearvosteluista sopivaa korvausta vastaan. Noudatan kuitenkin aina Outdoor Blogger Codexia ja yleisiä blogimarkkinoinnin käytäntöjä. En halua tukea riistokapitalismia, joten suosin yhteistyötä erityisesti laadukkaiden ja keskimääräistä eettisempien ja ekologisempien valmistajien kanssa.

Lehtiartikkelit

Teen freelance-toimittajan töitä aiheinani mm. luonto, luontokuvaus, retkeily ja tähtiharrastus. Tällä hetkellä avustan vakituisesti lasten luontolehti Sieppoa ja aiemmin olen kirjoittanut säännöllisesti mm. Tähdet ja avaruus -lehteen. Kalenteriini mahtuisi lisääkin toimittajan töitä. Jos osaamisalueeseeni liittyvä lehtesi tarvitsee avustajia, olen käytettävissä milloin tahansa.

Kuvapankki

Kuvapankistani osoitteesta Luonnonvalo.kuvat.fi voit ostaa laadukkaita maisema- ja eläinkuvia Suomesta ja lähialueilta. Erityisen paljon kuvia on monista kansallispuistoista ja Lapin erämaista sekä pääkaupunkiseudun luonnosta.

Lue lisää kuvapankista

Siirry kuvapankkiin